Europastroom: een nieuwe ontmoetingsgroep in Schalkwijk

10-10-2016 | Rubriek(en): Welzijn

Op 10 oktober heeft Europastroom, het nieuwe ontmoetingscentrum van Zorgbalans, zijn deuren geopend. Europastroom is gevestigd in het wijkcentrum van DOCK in Schalkwijk.

 

Het ontmoetingscentrum is bedoeld voor (kwetsbare) ouderen waaronder mensen met dementie. Ook hun familie en mantelzorgers zijn van harte welkom. De focus en nadruk ligt op dat wat nog mogelijk is en niet op wat geweest is. Europastroom werkt zo veel mogelijk samen met andere partijen in het wijkcentrum. Verbinden staat centraal.

 

Van alles te doen

Met elkaar worden diverse activiteiten ondernomen in de gezellige ruimte maar ook buiten als men dat wil. Denk aan bewegen, wandelen, eten, koken, muziek maken en luisteren, schilderen, koffiedrinken, zingen of gewoon een fijn gesprek en een kopje koffie. Niets moet. Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens.

 

De deur staat open

Europastroom heeft nog ruimte voor deelnemers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Sabine van Haastrecht via s.van.haastrecht-pompe@zorgbalans.nl of 06 – 52 77 53 94.

Europastroom is geopend op maandag en woensdag van 10 tot 16 uur en is gevestigd in het wijkcentrum aan de Laan van Berlijn 1 in Haarlem. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om even binnen te lopen en de sfeer te proeven.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder