Update coronavirus 1 juli 2020

01-07-2020 | Rubriek(en): Corona

Wij zijn blij en opgelucht dat wij u opnieuw kunnen informeren dat er momenteel geen bewoners met een coronabesmetting verblijven in onze woonzorglocaties. Uiteraard blíjven wij de algemene hygiënemaatregelen strikt hanteren en doen wij een beroep op iedereen om zich daaraan te houden. Alleen samen krijgen wij corona onder controle!

Voor iedereen gelden de volgende basisregels:

  • Blijf thuis bij klachten en laat u zich zo snel mogelijk testen op het coronavirus.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was vaak uw handen en hoest of nies in uw elleboog.
  • Werk zoveel mogelijk thuis.
  • Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Vanaf 1 juli worden diverse regelingen versoepeld, maar cruciaal blijft dat we ons houden aan de hierboven genoemde basisregels.

Bezoekregeling bij Zorgbalans

Vanaf 25 mei zijn al onze woonzorglocaties stap voor stap verder geopend voor bezoek. Zoals minister De Jonge vorige week heeft aangegeven, kunnen de maatregelen binnen de verpleeghuizen verder versoepeld worden. Dit geldt voor verpleeghuizen zonder coronabesmetting.

Bezoekers zijn van harte welkom, onze bewoners en medewerkers zien er naar uit. Wel blijven uiteraard de algemene richtlijnen van kracht (met name de 1,5 meter afstand houden en de handhygiëne) en geven we de bezoekregeling per locatie vorm in goed overleg met cliënten en medewerkers. Bewoners en naasten worden door de woonzorglocatie geïnformeerd over de bezoekregeling van de betreffende locatie.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder