Zorgbalans zoekt nieuw lid Raad van Toezicht & Advies

28-07-2020 | Rubriek(en): Algemeen

De termijn van één van onze leden van de Raad van Toezicht & Advies zit er op. Dat betekent dat we op zoek zijn naar een nieuw lid. Bent u degene die we zoeken? Lees dan vooral verder.

De Raad van Toezicht & Advies fungeert als werkgever van de Raad van Bestuur en functioneert als adviseur en klankbord voor de Raad van Bestuur. Centraal staat het toezien op het beleid van de Raad van Bestuur en de wijze waarop het gevoerde beleid ertoe leidt dat Zorgbalans haar maatschappelijke doelen verwezenlijkt. Daarnaast is het zicht houden op de topstructuur en het evalueren van de topstructuur een belangrijke rol van de Raad van Toezicht & Advies.

De Raad van Toezicht & Advies van Zorgbalans bestaat uit vijf leden. De leden zijn benoemd voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid om deze termijn één keer aansluitend te verlengen. Uitgangspunt voor het functioneren van de Raad van Toezicht & Advies is het als college uitvoeren van de statutaire taken. De Raad van Toezicht & Advies heeft vanuit zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid voortdurend aandacht voor de publieke belangen en de betrokkenheid van cliënten, familieleden, vrijwilligers, klanten en medewerkers binnen Zorgbalans.

Meer informatie over deze vacature vindt u via onderstaande link. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Suur & Company.

Klik hier voor de volledige vacature.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder