Herstart pilot logeerzorg

09-06-2021 | Rubriek(en): Welzijn

In 2020 zijn de gemeente Haarlem, Tandem, Kennemerhart en Zorgbalans gestart met de pilot logeerzorg: planbare logeerplekken voor mensen die niet zonder hulp thuis kunnen blijven. De pilot heeft door COVID-19 tijdelijk stilgelegen, maar vanaf 1 juni jl. zijn de planbare logeerplekken weer te reserveren.

Logeerzorg voor een naaste biedt mantelzorgers tijd om op adem te komen, of zelf op vakantie te gaan. Met de pilot willen we mensen beter bekend maken met het bestaan van logeerzorg en met hoe zij hier gebruik van kunnen maken. De logeerplekken zijn mooi ingerichte appartementen, waar mensen twee of meer nachten kunnen verblijven in een prettige sfeer. Er is 24 uurs zorg aanwezig. Dit biedt mantelzorgers de mogelijkheid hun zorgtaken tijdelijk aan een ander over te dragen.

Neem voor meer informatie en reserveren van een logeerplek contact op met de respijtcoaches van Tandem via 023-891 0610, respijt@tandemmantelzorg.nl of via het contactformulier op de website van Tandem.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder