De Zorgbalans Academie is een feit!

21-04-2022 | Rubriek(en): Nieuws

Vandaag zijn de deuren geopend van de Zorgbalans Academie aan de Leidsevaart in Haarlem.

Alle lokalen van Zorgbalans zijn nu gecentreerd op de tweede etage van de Leidsevaart. Hier zijn grote, ruime lokalen te vinden, skillslabs, waaronder één speciaal voor de Wijkzorg en één waar medewerkers zorgtechnologieën kunnen uitproberen en tot slot is er een gezellige ontmoetingsruimte.

In de skillslabs kunnen onze medewerkers hun verpleeg- en zorgvaardigheden oefenen. Vrijwel alle Zorgbalans-opleidingen en -trainingen zullen hier gegeven worden, zo ook de diplomeringen waarbij we van twee lokalen een grote zaal maken.

Over een aantal maanden gaan we één lokaal omtoveren naar een online opname lokaal. Hier worden dan online trainingen en webinars gehouden en opgenomen. Ook kan dit lokaal als filmstudio worden gebruikt. Informatie overbrengen via beeld en video wordt steeds belangrijker voor Zorgbalans en dit zullen de medewerkers ook terugzien in de (online) opleidingen en trainingen die we hen aanbieden.

Foto: skillslab met zorgtechnologieën 

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder