Update coronavirus 5 juli 2022

05-07-2022 | Rubriek(en): Corona

Met de zomer- en vakantieperiode in het vooruitzicht wil ik u graag informeren over de actuele coronasituatie bij Zorgbalans.

Zoals u in het nieuws heeft vernomen, neemt het aantal coronabesmettingen in Nederland helaas weer toe. Dat het virus in het najaar weer zou oplaaien was wel de verwachting, maar we hadden natuurlijk gewenst dat de zomerperiode meer coronaluw zou verlopen. De afgelopen twee jaar is ongelooflijk intensief geweest voor iedereen en een zomer zonder besmettingen was eenieder zeer gegund.

Ook zonder corona is het al een uitdaging alle roosters rond te krijgen om iedereen te kunnen laten genieten tijdens de zomerperiode. Ik wil u nogmaals danken voor uw begrip naar onze bewoners, cliënten, vrijwilligers en collega’s toe. Ondanks dat er op dit moment nog geen reden is voor ingrijpende maatregelen, vragen wij u wel zich te houden aan de algemene hygiëneregels. Daarnaast vragen wij alvast uw begrip voor eventuele aanvullende maatregelen die op een locatie of in teams getroffen worden in verband met de lokale omstandigheden en verminderde aanwezigheid van medewerkers door ziekte of vakantie.

Algemeen geldende landelijke adviezen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

 

 

 

 

Belang van de coronavaccinatie
Vaccineren is, naast de algemene hygiëneregels, zeer belangrijk om uzelf en anderen te beschermen tegen ernstige ziekte door het coronavirus. Bent u niet gevaccineerd of heeft u de boostervaccinatie niet gehaald maar zou u dat alsnog willen? Dan kunt u contact opnemen met de GGD voor het maken van een afspraak. Bel hiervoor naar 0800-7070 of kijk op de website van de Rijksoverheid.

Zorgbalans is goed voorbereid op eventuele uitbraken
Mocht onze organisatie worden getroffen door een toename van het aantal coronabesmettingen, dan zijn we daar goed op voorbereid. Alle protocollen en richtlijnen zijn actueel en breed bekend en ook de voorraden van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn op orde. Indien nodig, zullen wij actuele informatie delen via onze website.

Nogmaals hartelijk dank voor uw betrokkenheid, medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder