Online maatschappelijk jaarverslag 2021

03-08-2022 | Rubriek(en): Welzijn

Het maatschappelijk jaarverslag 2021 van Zorgbalans is vanaf nu online te zien!

Het jaar 2021 werd opnieuw gedomineerd door corona. Het vroeg wederom veel van iedereen, zowel in het werk als privé. En in het bijzonder aan medewerkers van zorgorganisaties: met toewijding zorgen zij er samen voor dat goede zorg 24/7 gecontinueerd kan worden.
Naast de coronacrisis hebben we binnen Zorgbalans in 2021 onverhoopt ook te maken gehad met een andere crisis: een poging tot afpersing. Gelukkig liep het goed af, maar het maakt ons nog meer bewust van de huidige en toekomstige risico’s op het gebied van technologie en digitalisering.

Ondanks deze twee intense crisissituaties zijn we er met elkaar in geslaagd om stappen te zetten in het realiseren van onze visie en strategie. Daarnaast hebben we een gezond resultaat behaald. Onze gezonde, economisch duurzame situatie maakt dat wij kunnen anticiperen op de toekomst. Desondanks heeft de impact van corona er ook toe geleid dat we op sommige vlakken stilstonden of mogelijk achteruit gingen. Onze prioriteit was het continueren van goede zorg en goed werk.

Het maatschappelijk jaarverslag geeft een goed beeld van alle ontwikkelingen in 2021. In 2022 bouwen we verder aan ons gewaagde doel: in 2030 wil Zorgbalans toonaangevend zijn in het vinden van oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Dat doen we samen met toewijding, in verbinding en met vindingrijkheid.

Klik hier voor het online maatschappelijk jaarverslag 2021.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder