Suzan Verdoes start bij Zorgbalans in nieuwe rol van concerncontroller

14-11-2022 | Rubriek(en): Nieuws

In januari 2023 verwelkomt Zorgbalans Suzan Verdoes in de nieuwe rol van concerncontroller. Zij komt bij ouderenzorgorganisatie Amstelring vandaan, waar zij al een aantal jaren dezelfde rol vervult.

De functie van concerncontroller is een nieuwe functie binnen Zorgbalans. Suzan is samen met haar team van vier senior financieel adviseurs verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische en tactische financiële en administratieve beleid binnen Zorgbalans. Zij signaleert kansen en risico’s met betrekking tot de financieel economische situatie van Zorgbalans en adviseert hier de directeuren, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht over.

De komende jaren zal Zorgbalans blijven verbouwen en zelfs nieuw bouwen om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige cliënten. Suzan zal een prominente rol spelen in het adviseren op het strategisch financieel vastgoedbeleid, het voorbereiden van de strategische investeringsbeslissingen, (meerjaren)begroting en financiering van vastgoed.

Suzan Verdoes: “De ouderenzorg heeft mijn hart veroverd. Het maatschappelijke belang van goede ouderenzorg en de dynamiek rondom ouderenzorg vanwege vergrijzing, tekorten op de arbeidsmarkt en veranderende financiering maakt dat ik het een uitdagende sector vind. Na 8,5 jaar bij Amstelring, wil ik graag ervaring opdoen in een nieuwe organisatiecultuur en werkomgeving. Daarnaast deel ik graag de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging binnen Zorgbalans en kijk uit naar onze samenwerking!”

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder