Trudy en Marian 25 jaar Zorgbalans

13-12-2022 | Rubriek(en): Nieuws

Onze medewerkers Trudy en Marian vieren hun 25-jarige jubileum bij Zorgbalans. En dat mag iedereen in IJmuiden en omstreken weten, waar het spandoek aan de brug vlakbij de veerpont hangt. Ook de IJmuider Courant is het niet ontgaan, journalist Hein Flach ging daarom in gesprek met de twee.

Trudy Schol en Marian van de Wint maken samen met nog tien andere collega’s deel uit van het buurtteam IJmuiden Centrum, vallend onder Zorgbalans. ‘Het is superleuk om samen te werken ’s avonds. Je bent zo op elkaar ingesteld’, zegt de 57-jarige Trudy. Marian (59) noemt zichzelf ’zelfverzorgende’. ‘Ik ben niet echt een zuster. Ons buurtteam IJmuiden Centrum is een fantastisch team, dat meen ik echt. We hebben alles voor elkaar over. Sinds 2014 zijn we ’buurtteams’. Je hebt allemaal je eigen taak. Het team is zelfsturend zoals dat heet.’ ‘We regelen alles zelf. We verlenen zorg aan de mensen die daarvoor aangemeld zijn’, vult Trudy aan.

Marian en Trudy doen het praktische werk: wondverpleging, zwachtelen, elastische kousen aan- en uitdoen, medicatie, douchen, noem maar op. ‘Het bijzondere aan ons werk is dat het nooit hetzelfde is. Ik ga ontzettend graag met mensen om. Een groot deel zijn ouderen. Ik maak graag mensen blij, dat als je komt dat ze gaan stralen. Daar word ik vrolijk van’, zegt Marian.

Bent u benieuwd naar het hele interview, wilt u weten wie het spandoek heeft geregeld en wat voor leuks er nog meer voor Trudy en Marian is georganiseerd? Klik dan op de link hieronder.

‘Ik heb altijd het idee dat ik op visite kom’ (IJmuider Courant)

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder