Zorgbalans brengt Technologie Magazine uit

17-02-2023 | Rubriek(en): Nieuws

Technologie wordt steeds belangrijker. Niet alleen in de wereld om ons heen, maar zeker ook in de zorg. Je leest er alles over in ons Technologie Magazine.

Niet voor niets hebben we bij Zorgbalans in de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan de verdere integratie van technologie in ons werk. Er zijn enorme stappen gezet op het gebied van zorgtechnologie en data. Daar hebben we nu een magazine over gemaakt. In dit magazine vertellen we jullie meer over deze ontwikkelingen en hopen we dat jullie net zo enthousiast worden als de eerste gebruikers van zorgtechnologie.

Het magazine is hier digitaal in te zien. Het zal aan het eind van de week ook in een gedrukte versie verspreid worden binnen onze organisatie.

Het moment van verschijnen van dit magazine komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is namelijk de week van de Slimme Zorg Estafette. Tijdens de Slimme Zorg Estafette staan slimme zorg en innovatie centraal. Vele organisaties en bedrijven delen hun ontwikkelingen tijdens evenementen waarvoor iedereen zich kan aanmelden. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.slimmezorgestafette2023.nl.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder