André Brand vertrekt bij Zorgbalans

06-01-2016 | Rubriek(en): Nieuws

André Brand, directeur Thuiszorg, neemt eind januari afscheid van Zorgbalans. Hij maakt de overstap naar zorgorganisatie Cordaan in Amsterdam om daar als directievoorzitter Thuiszorg aan de slag te gaan.

In de vier en een half jaar dat André Brand bij Zorgbalans gewerkt heeft, heeft hij veel betekend voor de organisatie. Onder zijn bezielende leiding heeft de thuiszorg in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. “Met de kleine buurtteams is er werkelijk een nieuwe standaard in de regio gezet.” aldus Anja Schouten, voorzitter Raad van Bestuur van Zorgbalans. “Samenwerken met huisartsen, welzijns- en vrijwilligersorganisaties is gewoon geworden en voor de gemeenten en verzekeraars zijn we een gewaardeerde partner. Onze manier van werken sluit goed aan bij wat onze cliënten willen en vrijwel alle ingrediënten voor een goede toekomst liggen klaar.”

André  Brand zal vanaf 1 februari 2016 in zijn nieuwe functie bij Cordaan starten. Brand: “Het besluit om te vertrekken heb ik niet licht genomen. Zorgbalans is in al die jaren een stukje van mezelf geworden. We hebben ongelofelijk veel bereikt samen en ik kijk met een goed gevoel terug op de mooie resultaten en de fijne samenwerking met zo veel betrokken collega’s. Tegelijkertijd heb ik heel veel zin om bij Cordaan te beginnen. Er wacht me daar een prachtige opdracht in een complexe omgeving.”

Het management van de thuiszorgtak van Zorgbalans komt vanaf 1 februari in handen van het Management Team Thuiszorg, bestaande uit drie personen. Inge Veenstra, tevens manager CliëntServices & Communicatie, wordt de direct leidinggevende van de buurtteams.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder