Baas van Morgen

23-01-2020 | Rubriek(en): Welzijn

Vandaag vindt JINC Baas van Morgen plaats: dan nemen zo’n 350 kinderen het bedrijfsleven van Nederland over. Zij zullen ervaren hoe het is om een bedrijf te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas.

De jongeren leggen zo waardevolle contacten in het bedrijfsleven, ervaren van dichtbij hoe een bedrijf werkt en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om te investeren in al het talent van de toekomst.

Kiki Groeneveld is onze Baas van Morgen en loopt vandaag mee met onze bestuurder Tamara Pieterse, Daan Ekelschot (wijkverpleegkundige), Thomas Schellens (trainee) en Loes Hachmang (activiteitenbegeleider Horstendaal en Saanensduin). Kiki is een leerling van VMBO-TL (theoretische leerweg) en houdt zich vandaag bezig met het vraagstuk: Hoe trekken we jongeren de zorg in?

Ze start de dag met een uitleg over Zorgbalans. Vervolgens bezoekt ze onze woonzorglocaties Horstendaal en Saanensduin. Kiki sluit met onze bestuurder de dag af op de Baas van Morgen conferentie.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder