Bezoek niet meer toegestaan in woonzorgcentrum Huis ter Hagen

17-03-2020 | Rubriek(en): Corona

Afgelopen weekend is in ons woonzorgcentrum Huis ter Hagen in Driehuis het coronavirus vastgesteld. Onze medewerkers, bewoners en hun naasten hebben we direct geïnformeerd. Hoewel dit eerst geen aanleiding gaf om de reeds ingestelde maatregelen te wijzigen, hebben we gisteren besloten aanvullende voorzorgsmaatregelen te treffen in Huis ter Hagen. We volgen hierbij de landelijke ontwikkelingen en de richtlijnen van het RIVM. We doen dit om eenieder te beschermen en vragen uw begrip hiervoor.

Hieronder leggen we uit wat de aanvullende voorzorgsmaatregelen voor bewoners, naasten en vrijwilligers van Huis ter Hagen betekenen.

Bent u bewoner of bezoeker?
Vanaf maandag 17 maart 2020 is vanaf 16.00 uur bezoek helaas niet meer toegestaan. Uitzondering hierop is het bezoeken van zeer zieke bewoners of bewoners die op sterven liggen. We begrijpen dat dit voor u als bewoner of bezoeker ingrijpend is. Ons crisisteam op locatie zorgt ervoor dat u als bewoner de zorg en aandacht krijgt die u nodig heeft.

Het ophalen en wegbrengen van de was blijft mogelijk. Deze kan via de Servicebalie bij de hoofdingang aangeboden en opgehaald worden.

Bent u vrijwilliger?
Net als bezoekers, zijn ook vrijwilligers vanaf maandag 17 maart 2020 om 16.00 uur niet meer toegestaan in Huis ter Hagen. Uiteraard bent u welkom om op afstand de bewoners een hart onder de riem te steken. Een telefoontje, een kaartje, een klein gebaar.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Neem dan contact op met het RIVM via 0800-1351 of stel uw vraag aan coronapreventie@zorgbalans.nl.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder