Gezocht: leden voor Cliëntenraad Thuiszorg

07-03-2016 | Rubriek(en): Welzijn

De Cliëntenraad Thuiszorg van Zorgbalans en Flexicura, bestaande uit vrijwilligers, met affiniteit met de zorg in brede zin, behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle thuiszorgcliënten van Zorgbalans en Flexicura. De Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en het management over allerlei onderwerpen die voor de cliënten van belang (kunnen) zijn.

De vergaderingen van de Cliëntenraad vinden gemiddeld 2 x per maand plaats. Voor deze vergaderingen dienen de leden van de Raad diverse stukken te lezen en een visie te vormen over de inhoud daarvan. Daarnaast zijn de leden van de Cliëntenraad zoveel mogelijk aanwezig op bijeenkomsten die te maken hebben met cliënten, verzorgenden en andere doelgroepen in de thuiszorg.

Heeft u interesse om plaats te nemen in de Cliëntenraad en daar gemiddeld 6 uur per week aan te besteden?
Mail dan uw motivatie, voorzien van een cv, naar cliëntenraad.thuiszorg@zorgbalans.nl of cliëntenraad.thuiszorg@flexicura.nl. Uiteraard kunt u ook eerst contact opnemen voor meer informatie.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder