Elan Wonen en Zorgbalans tekenen samenwerking Slottuin

07-11-2018 | Rubriek(en): Nieuws

Op dinsdag 6 november ondertekenden Tamara Pieterse van Zorgbalans en Chris Schaapman van Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor het nieuwbouwproject De Slottuin aan de Cruquiusweg in Heemstede.

Beschermde woonvoorziening

Elan Wonen neemt in dit project in totaal 55 woningen af van Hoorne Vastgoed; 22 sociale eengezinswoningen en 33 appartementen die aan Zorgbalans verhuurd worden voor bewoners. Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen met op elke woonlaag 11 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. Zorgbalans huurt deze appartementen als een beschermde woonvoorziening voor kwetsbare ouderen met een zorgvraag.

Feestelijke bijeenkomst

Hoorne Vastgoed organiseerde voor de toekomstige bewoners van de koopwoningen een feestelijke bijeekomstkomst. Samen met Heemsteedse wethouder Annelies van der Have sloegen kopers de eerste paal. De voor de festiviteiten benodigde energie wordt opgewekt door zeven rond het bouwterrein geplaatste mobiele windmolens.

Kijk voor meer informatie op de website van Elan Wonen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder