Feestelijke opening Bloemenstroom

12-02-2016 | Rubriek(en): Welzijn

Op woensdag 17 februari wordt de locatie van Ontmoetingsgroep Bloemenstroom officieel geopend. Afgelopen jaar heeft het pand van de oude boekenwinkel een restyling ondergaan zodat het nu samen met het naastgelegen pand van Welzijn Bloemendaal een prachtige ontmoetingsplek voor kwetsbare ouderen vormt. 

Speciale plek voor kwetsbare ouderen
Ontmoetingsgroep Bloemenstroom is een dynamische ontmoetingsplek in Bloemendaal voor oudere, kwetsbare mensen, bij wie verlies van geheugen of initiatief op de voorgrond staat.

Een plek waar welbevinden voorop staat en waar altijd leuke activiteiten worden ondernomen. Ook familie en vrienden welkom zijn van harte welkom. Bloemenstroom is een samenwerking tussen Welzijn Bloemendaal en Zorgbalans.

Iedereen welkom
Bloemenstroom heeft nog ruimte voor deelnemers. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Mireille Oosterhof via m.oosterhof@zorgbalans.nl of via 023 – 89 13 874. Bloemenstroom is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur. Geïnteresseerden kunnen ook altijd even langskomen om een kijkje te nemen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder