Feestweek W.F. Visserhuis

06-04-2016 | Rubriek(en): Welzijn

Woonzorgcentrum W.F. Visserhuis bestaat dit jaar 60 jaar. En dat wordt gevierd met een feestweek vol met activiteiten voor bewoners, hun familie en medewerkers.

Feestweek
De feestweek van 11 tot en met 16 april zit vol met leuke activiteiten. Op maandag 11 april komt de burgemeester op de koffie, om de week te openen. Woensdag 13 april is er een middag met Oud-Hollandse spelletjes en een mini Playbackshow, waarbij iedereen vanaf 15.00 uur van harte welkom is om een kijkje te nemen. En op vrijdag 15 april zijn genodigden van harte welkom bij de jubileumreceptie en is er ‘s avonds een feest voor de medewerkers en de vrijwilligers. Op zaterdag 16 april wordt de feestweek afgesloten met een optreden van het koor Grace Darling.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor de bewoners. Zoals een optreden van Willeke d’Estell en Ronnie Tober en een kienmiddag. Gedurende de gehele feestweek is er een fototentoonstelling te zien met prachtige foto’s van de geschiedenis van het W.F. Visserhuis

W.F. Visserhuis van 1956 tot nu
Het W.F. Visserhuis werd, na flink wat financiële obstakels tijdens de bouw, op 14 april 1956 officieel geopend. Het is vernoemd naar wethouder W.F. Visser van IJmuiden die het initiatief heeft genomen voor de bouw van het ‘gemeentelijke Tehuis voor bejaarden W.F. Visserhuis’, zoals het toen genoemd werd.

In 1982 was de locatie aan de Rijnstraat te klein geworden en is het W.F. Visserhuis verhuisd naar de Houtmanstraat. Daar, aan de voet van de watertoren, biedt het W.F. Visserhuis nu een prettige woonomgeving voor 135 ouderen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder