Infomiddag over werken in De Molenweid

29-12-2016 | Rubriek(en): Nieuws

Op maandag 9 januari 2017 is er een informatiemiddag voor iedereen die interesse heeft in een functie bij De Molenweid, het nieuwe woonzorgcentrum dat in Velserbroek gebouwd wordt.

 

Zowel om 13.00 uur als om 15.00 uur wordt er informatie gegeven over De Molenweid en de beschikbare functies. Aansluitend is er een rondleiding door het pand dat nog in aanbouw is. De informatiemiddag vindt plaats in de bouwkeet bij De Molenweid aan de Aletta Jacobsstraat 76 in Velserbroek. Iedereen die interesse heeft kan langskomen, aanmelden is niet nodig.

 

Wensen cliënt zijn bepalend

De Molenweid wordt een kleine woongemeenschap voor 30 ouderen die zorg nodig hebben. Uitgangspunt is dat de wensen van de cliënt bepalend zijn voor de zorg en ondersteuning die geboden wordt. Dat geldt voor de invulling van de zorg, de activiteiten, het dagritme van de cliënt, de maaltijden… waar mogelijk zijn de wensen van de cliënt leidend.

 

Andere manier van werken

De wensen van de cliënt volledig centraal stellen vraagt een andere manier van werken. Voor zorgmedewerkers betekent het dat vertrouwde werkwijzen moeten worden losgelaten. Er kan ondersteuning worden gevraagd die normaliter niet gegeven wordt binnen een woonzorgcentrum of de cliënt kan ervoor kiezen bepaalde zorg juist niet te willen. Zolang de basiskwaliteit van de zorg gegarandeerd is, is alles wat de cliënt wil mogelijk.

 

Medewerkers gezocht

Zorgbalans is op zoek naar medewerkers die met elkaar, vanuit zelfstandig werkende teams, het wonen in De Molenweid gaan vormgeven. De vacatures zijn te vinden op werkenbijzorgbalans.nl.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder