Zij-instromers hartelijk ontvangen door Zorgbalans

08-09-2017 | Rubriek(en): Nieuws

Dinsdagavond 5 september is er een tweede groep zij-instromers welkom geheten door Zorgbalans. Instromers met verschillende opleidingen en ervaringen als achtergrond starten in november met de verkorte opleiding Verzorgende 3IG, waarbij ze werken en leren combineren. De eerste groep zij-instromers is in juni al gestart met deze opleiding en werken inmiddels al een een aantal maanden binnen Zorgbalans.


Bijzonder maatwerk

Zorgbalans heeft sinds dit jaar een prachtig aanbod voor mensen die graag aan de slag willen in de zorg en die in het bezit zijn van een diploma op MBO-3 of MBO-4 niveau in een andere richting dan zorg, bijvoorbeeld kinderopvang of welzijn. Wij hebben een speciaal maatwerktraject ontwikkeld voor  herintreders en carrièreswitchers om de opleiding Verzorgende 3IG te volgen. Naast hun scholing gaan ze aan het werk bij een buurtteam of op een woonzorglocatie en ontvangen ze direct een volwaardig salaris en een vast contract.

Ken jij ook iemand die graag aan de slag wilt in de zorg of wil je zelf als zij-instromer aan de slag? In februari 2018 starten er nieuwe groepen zij-instromers bij Zorgbalans waar je je voor kan aanmelden.

Neem voor meer informatie contact op met Sacha of Marjon, afdeling Werving & Selectie, telefoonnummer: 023-89 183 63.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder