Juttersgeluk en Zorgbalans samen actief op het strand van Bloemendaal en Zandvoort

09-01-2019 | Rubriek(en): Welzijn

Juttersgeluk en Zorgbalans starten een unieke samenwerking. Vanuit het atelier van Juttersgeluk in Overveen starten de organisaties een nieuwe groep, die speciaal bedoeld is voor vitale mensen met een haperend brein die graag deelnemen aan een fysiek en actief buitenprogramma. Deze samenwerking is een mooie aanvulling op het al bestaande aanbod van de negen Ontmoetingscentra van Zorgbalans, verspreid over de regio.

Juttersgeluk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert in het verbinden van meerdere maatschappelijke doelstellingen in één initiatief. Gestart vanuit betrokkenheid bij de natuur en het milieu waarbij steeds meer het sociaal maatschappelijke aspect van deelname door kwetsbare mensen bij is gekomen. Door het jutten van (plastic) afval en van de bruikbare grondstoffen weer nieuwe producten te maken, zien deelnemers de waarde die zij zelf direct bijdragen.

Juttersgeluk en Zorgbalans gaan gebruik maken van elkaars kennis en expertise. Met het strandjutten, uitsorteren en creëren van nieuwe producten bieden beide partijen voor mensen met een haperend brein een actieve, zinvolle invulling van de dag.

Wekelijks op de maandagen start deze nieuwe groep vanuit het atelier van Juttersgeluk in Overveen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder