Leden voor Cliëntenraad Thuiszorg gezocht

21-12-2016 | Rubriek(en): Welzijn

De Cliëntenraad Thuiszorg van Zorgbalans en Flexicura is op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. De Cliëntenraad komt daarom graag in contact met mensen die willen bijdragen aan de kwaliteit en cliëntgerichtheid van de thuiszorg.

Deze raad, bestaande uit vrijwilligers, behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle thuiszorgcliënten van Zorgbalans en FlexiCura  en geeft  gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en het management over allerlei onderwerpen die voor de cliënten van belang (kunnen) zijn.

De vergaderingen van de Cliëntenraad vinden 1 à 2 x per maand plaats. Voor deze vergaderingen dienen de leden van de raad diverse stukken te lezen en een visie te vormen over de inhoud daarvan. Daarnaast zijn de leden van de Cliëntenraad zoveel mogelijk aanwezig op bijeenkomsten die te maken hebben met cliënten, verzorgenden en andere doelgroepen in de thuiszorg.

Heeft u interesse in toetreding tot de Cliëntenraad en bent u bereid daar gemiddeld 6 uur per week aan te besteden? Stuur dan een mail, voorzien van cv, naar clientenraad.thuiszorg@zorgbalans.nl of clientenraad@flexicura.nl.

De Cliëntenraad is bereikbaar op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 06 – 57 53 73 91.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder