Ontmoetingscentrum Bollenstroom bestaat 10 jaar!

02-02-2023 | Rubriek(en): Nieuws

Afgelopen week heeft ons ontmoetingscentrum Bollenstroom in Hillegom haar 10-jarig bestaan gevierd.

Samen met de clubleden, familie, vrienden en medewerkers hebben we er een feestweek van gemaakt. Op de eerste dag stonden een creatieve workshop en zang en dans op het programma. Uiteraard met heerlijk eten tussendoor. Op dag twee heeft vrijwilligster Monique uren in de keuken gestaan om voor iedereen poffertjes te bakken. ’s Middags zijn we met elkaar naar een disco geweest. Met spiegelbollen, lichteffecten en een echte dj. Ook als je 90 bent, kun je nog prima zittend op je rollator meedoen op de dansvloer met rock & roll en discomuziek. En zo waren er tot en met vrijdag leuke activiteiten georganiseerd.

Op de laatste dag hebben we met elkaar ons kunstwerk afgemaakt, zie de foto hierboven.

Voordat deze feestweek plaatsvond, hebben de medewerkers aan de clubleden gevraagd welke activiteiten zij wilden doen. Dat leverde mooie, nieuwe ideeën op die we nog niet eerder samen met de clubleden hebben gedaan. Het werd zo voor ons allemaal een sprankelende, gezellige en inspirerende feestweek!

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Fiseler

De scootmobiel staat voor de deur want mevrouw Fiseler (88) gaat er op uit, samen met een zorgmedewerker van Zorgbalans. Vanuit het woonzorgcomplex De...

Lees verder