Seniorenwoning

Wat is een seniorenwoning?

Woont u op dit moment zelfstandig en heeft u soms moeite met bepaalde dagelijkse bezigheden? Bijvoorbeeld met uzelf aankleden, elke dag koken of over de drempels heenstappen. Wilt u graag zo lang mogelijk uw zelfstandigheid behouden, maar wel op goede ondersteuning of zorg kunnen vertrouwen wanneer u dat nodig heeft? In dat geval is een seniorenwoning wellicht een goede oplossing voor u.

Ouder worden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waarbij een helpende hand soms erg handig kan zijn. Een seniorenwoning van Zorgbalans biedt u laagdrempelig toegang tot passende zorg en handige services, zodat u de vrijheid heeft om te kunnen leven zoals u dat prettig vindt.

Wilt u weten wat een seniorenwoning voor u kan betekenen? Zorgbalans legt de voordelen hieronder aan u uit.

Moerberg Studio by SKF (3)

Zorgbalans helpt u graag verder

ZorgbalansBeeldbank 371

Zorgbalans begrijpt dat u zoveel mogelijk zelf uw leven wilt kunnen indelen. Onze zorg en diensten zijn ontwikkeld om u daarbij te helpen. Woont u in een seniorenwoning van Zorgbalans, dan bepaalt u dus zelf op welke gebieden u extra hulp of steun wilt krijgen.

Zo kan het zijn dat u bij bepaalde huishoudelijke taken ondersteund wilt worden, of dat u een helpende hand nodig hebt bij uw persoonlijke verzorging. Wij zorgen er in dat geval voor dat er iemand bij u langskomt in uw seniorenwoning om u te helpen.

Omdat uw seniorenwoning meestal in de buurt ligt van een van onze woonzorglocaties kunt u bovendien ook daar langskomen om mee te doen aan een leuke activiteit of gezellig aan te schuiven bij de warme maaltijd.

Vind een seniorenwoning bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een huis waar u nog jarenlang zelfstandig kunt wonen? Wilt u graag gelijkvloers wonen in een seniorenwoning die op uw behoeften is ingericht?

Wij vinden het belangrijk dat u toegang krijgt tot alle zorg die u nodig heeft en tegelijkertijd kunt leven zoals u dat zelf het prettigst vindt. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een seniorenwoning in IJmuiden, Driehuis of Velserbroek.

Wilt u zich inschrijven voor een seniorenwoning bij u in de buurt, of heeft u vragen over ons zorgpakket? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn zowel telefonisch als direct via de website bereikbaar en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wonen met zorg - Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder