Stroomstoring Haarlem treft ook Zorgbalans

16-05-2022 | Rubriek(en): Welzijn

Afgelopen nacht was er een stroomstoring in Haarlem. Deze storing trof ook onze woonzorglocatie De Houttuinen en ons revalidatiecentrum Zuiderhout.

Vannacht om 1.00 uur viel de stroom uit in Zuiderhout en in een aantal huisjes in De Houttuinen. Een gedeelte van de zorgverlening kon overgaan op de noodstroom. Het externe storingsbedrijf heeft helaas niet eerder dan vijf uur na de storing een monteur kunnen sturen, waarna de storing om 7.00 uur vanmorgen was opgelost.

Onze oprechte excuses voor het ongemak voor onze bewoners, voor hen was het een onrustige nacht in het donker. De zorgmedewerkers hebben een weloverwogen keuze gemaakt welke zorgverlening op de noodstroom ging en welke zorg kon worden uitgesteld. Veel waardering voor hun adequate handelen onder deze onwenselijke omstandigheden.

Wat de oorzaak was, is nog niet bekend. Liander vermeldt geen stroomstoring over dit gebied in Haarlem. Deze stroomstoring zal intern met onze medewerkers en extern met het storingsbedrijf worden geëvalueerd.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw De Niet

Mevrouw De Niet-Van Toor (91) woont sinds een paar maanden in het W.F. Visserhuis. Ze zou er met haar echtgenoot een kamer delen. Corona...

Lees verder