Update coronavirus 15 november 2020

15-11-2020 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een korte update van één van onze woonzorglocaties.

Op onze woonzorglocatie Velserduin in IJmuiden is dit weekend helaas opnieuw het coronavirus geconstateerd. Uit voorzorg hebben we bewoners en medewerkers van de betrokken afdelingen getest en blijken er tot nu toe 5 bewoners van Velserduin besmet te zijn. De bewoners met een coronabesmetting worden tijdelijk overgebracht naar onze COVID-19 unit in Zuiderhout.

Momenteel verblijven er 11 bewoners op deze unit, afkomstig van onze locaties De Houttuinen, Huis ter Hagen, Zuiderhout en Velserduin.

Wegens deze ontwikkelingen zijn op de betreffende afdelingen van deze woonzorglocaties passende maatregelen getroffen ten aanzien van bezoek. Daarnaast vragen wij de bezoekers zich te houden aan de algemene hygiënemaatregelen; niet komen bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en 1,5 meter afstand houden. Ook krijgt dit bezoek uit voorzorg een mondneusmasker van Zorgbalans.

Gisteren zijn alle bewoners van Velserduin en hun naasten hierover geïnformeerd. Wij begrijpen dat dit ook voor hen ingrijpende maatregelen zijn, maar vragen om ieders medewerking. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen bewegen we mee met onze maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder