Update coronavirus 6 november 2020

06-11-2020 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een update van onze woonzorglocaties.

Deze week zijn er enkele nieuwe bewoners van De Houttuinen en Huis ter Hagen positief getest. Op de andere locaties van Zorgbalans is er op dit moment geen sprake van een coronabesmetting.

Bewoners met een coronabesmetting verblijven tijdelijk op onze COVID-19 unit in Zuiderhout. Momenteel betreft het 11 bewoners die op deze unit verblijven, afkomstig van onze locaties De Houttuinen, Huis ter Hagen en Velserduin.

Binnen de andere woonzorglocaties en teams van Zorgbalans blijven we een zeer actief testbeleid hanteren, zowel voor onze bewoners als medewerkers. Helaas zijn ook meerdere medewerkers in de afgelopen periode positief getest op corona. Zij blijven thuis in quarantaine. Wij wensen onze bewoners en medewerkers een voorspoedig herstel.

De bezoekers op onze woonzorglocaties verzoeken we nadrukkelijk een eigen mondkapje te dragen.  Ook vragen wij bezoekers om zich strikt te houden aan de algemene hygiënemaatregelen: niet komen bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en 1,5 meter afstand houden.

Wij begrijpen dat dit voor onze bewoners en hun naasten ingrijpende maatregelen zijn, maar vragen om ieders medewerking. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en zullen afhankelijk van de ontwikkelingen meebewegen met onze maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder