Vakantiesfeer bij Ontmoetingscentrum Zeestroom

29-07-2021 | Rubriek(en): Welzijn

Wat is er mooier dan in gedachten terug te gaan naar de vakantietijd? Bij Ontmoetingscentrum Zeestroom hebben ze het vakantiegevoel geprobeerd terug te brengen bij de clubleden met een haperend brein.

Met meegebrachte vakantiefoto’s en souvenirs in een versierde ruimte, compleet met minicamping, was het gemakkelijk om de herinneringen en het gevoel op te halen. Per dag stond een vakantieland centraal en waren de activiteiten en het eten daarop aangepast. Zo was er een salsadansshow met tapas op de Spaanse dag en Franse chansons met stokbrood en brie op de Franse dag.

Het hoogtepunt van de week was het dagje erop uit dat samen met de buurtsportcoach van het nabij gelegen zwembad was georganiseerd. Al was het in eigen omgeving, het vakantiegevoel was volop aanwezig; een workshop jeu des boules, een luxe lunch en de bloemetjes buiten zetten samen met de peuters van de kinderopvang. Alle deelnemers gingen met een tevreden gevoel terug naar huis.

Bent u benieuwd naar wat Ontmoetingscentrum Zeestroom voor u kan betekenen? Loop eens bij ons langs op het Zeewijkplein 262 in IJmuiden of bel met 023 – 891 05 03 of mail naar oc.zeestroom@zorgbalans.nl. De koffie staat voor u klaar!

Of kijk op onze website voor meer informatie over onze andere ontmoetingscentra.

Bron: Jutter/Hofgeest

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Wim Dielemans

Wim Dielemans, 81 jaar, is sinds afgelopen zomer bewoner van woongemeenschap De Molenweid in Velserbroek. Wim is in alle opzichten een kleurrijk iemand. Zo...

Lees verder