Voor verwijzers

Op deze pagina ‘voor verwijzers’ vind u twee formulieren die u als verwijzer kan gebruiken om een aanvraag te doen. Het indicatieformulier kunt u gebruiken voor een aanvraag om te indiceren en het verwijsformulier ergotherapie heeft u nodig bij het aanvragen van ergotherapie voor uw patiënt.

Indiceren

Op het Indicatieformulier vult u de gegevens in van uw patiënt en de contactpersoon van uw patiënt. Na het versturen van het ingevulde formulier, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Een wijkverpleegkundige van het dichtstbijzijnde Thuiszorg Buurtteam neemt binnen 12 uur contact op met uw patiënt om de zorgindicatie te stellen. Vervolgens zorgt de wijkverpleegkundige ervoor dat uw patiënt binnen 24 uur de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft.
Meer weten?
Neem contact op met de medewerkers van de Zorgbalans Indicatielijn: 023 – 89 18 500, of stuur een mail naar indicatie@zorgbalans.nl

Ergotherapie

Op het Verwijsformulier ergotherapie vult u de gegevens in van uw patiënt en de contactpersoon van uw patiënt. Na het versturen van het ingevulde formulier, ontvangt u een ontvangstbevestiging en neemt een ergotherapeut van Zorgbalans zo snel mogelijk contact met u op.

 

Formulieren

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Zoek zorg in uw regio