Woonzorglocaties gesloten voor bezoekers

20-03-2020 | Rubriek(en): Corona

Nu landelijk is besloten dat er per vrijdag 20 maart 2020 geen bezoekers meer in verpleeghuizen mogen komen, hebben ook wij onze woonzorglocaties moeten sluiten voor bezoekers. Deze overheidsmaatregel is afgekondigd om onze kwetsbare ouderen te beschermen en verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dat betekent dat onze bewoners, tot onze grote spijt, geen bezoek meer mogen ontvangen en dat er ook geen vrijwilligers meer komen. Ik realiseer mij dat deze nieuwe maatregel zeer ingrijpend is voor onze bewoners en hun naasten.

Hieronder leggen we uit wat de landelijke maatregelen betekenen voor bewoners, naasten en vrijwilligers op de verschillende locaties van Zorgbalans.

Bent u bewoner of bezoeker?
Vanaf vrijdag 20 maart 2020 om 12.00 uur is bezoek helaas niet meer toegestaan op onze woonzorglocaties. Uitzondering hierop is het bezoeken van bewoners die op sterven liggen. We begrijpen dat dit voor u als bewoner of bezoeker ingrijpend is. Ons team op locatie zorgt ervoor dat u als bewoner de zorg en aandacht krijgt die u nodig heeft.

Bent u vrijwilliger?
Net als bezoekers, zijn ook vrijwilligers vanaf vrijdag 20 maart 2020 om 12.00 uur niet meer toegestaan op onze woonzorglocaties. Uiteraard bent u welkom om op afstand de bewoners een hart onder de riem te steken. Een telefoontje, een kaartje, een klein gebaar.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Neem dan contact op met het RIVM via 0800-1351 of stel uw vraag aan coronapreventie@zorgbalans.nl.

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder