Zorgbalans dingt mee naar de Health Valley Bridge Prijs

19-02-2021 | Rubriek(en): Welzijn

Zorgbalans heeft met het project Voice Coaching een van de drie finaleplaatsen weten te bereiken van de Health Valley Bridge Prijs. In samenwerking met Smartvoices is Zorgbalans bezig met de ontwikkeling van Robin, de Voice-Assistent-App. Robin leidt de zorgmedewerker en cliënt via spraaktechnologie en beeldondersteuning stap voor stap door een handeling of werkwijze.

Tot en met 8 maart 09.00 uur kan iedereen hier stemmen op Zorgbalans en zorgen dat ons project als winnaar wordt uitgekozen. Op 10 maart 2021 is de officiële bekendmaking om 11.30 uur tijdens het plenaire programma van het Health Valley event. De winnaar krijgt 15.000 euro om deze innovatie in de zorg verder uit te werken.

Zorgorganisaties uit heel Nederland streden op woensdag 17 februari voor een plek in de finale van de Health Valley Bridge Prijs 2021. Een prijs voor het meest veelbelovende project waarbij door middel van technologie zorg dichterbij de eigen leefomgeving wordt gebracht. Dit alles met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder