Zorgbalans gaat Huis ter Hagen verbouwen

08-06-2022 | Rubriek(en): Nieuws

Om aan de groeiende en steeds intensiever wordende zorgvraag van de huidige en toekomstige bewoners te kunnen voldoen, zal Huis ter Hagen in Driehuis worden verbouwd. In 2023 zullen we starten met het bouwen van ontmoetingsruimten voor de bewoners en van 11 extra zorgappartementen.

De verbouwing van Huis ter Hagen wordt gerealiseerd door het opbouwen van het middelste gedeelte van de woonzorglocatie. De huidige begane grond en eerste verdieping worden opgebouwd met een tweede en derde verdieping. Door de uitbreiding in het midden van het gebouw te realiseren, blijft de bezonning van de tegenoverliggende woningen in de Lodewijk van Deyssellaan intact. Er komen extra parkeerplaatsen voor de nieuwe zorgappartementen op het eigen terrein van Huis ter Hagen.

Om de omwonenden te betrekken bij onze plannen, organiseren we op dinsdag 5 juli 2022 een inloopavond. De omwonenden worden hierover geïnformeerd via een brief.

Landelijk gelegen
Huis ter Hagen ligt landelijk gelegen aan de rand van het dorpje Driehuis. In deze woonzorglocatie wonen alleenstaanden en echtparen in één van de 132 eenpersoons en 10 tweepersoons woonzorgappartementen met een mooi uitzicht. Zij wonen hier omdat ze niet meer zelfstandig kunnen wonen en verzorging en begeleiding nodig hebben.

De ruime appartementen hebben een eigen keuken, badkamer en alarmeringssysteem waarmee de bewoners dag en nacht de hulp van onze zorgmedewerkers kunnen inschakelen. De bewoners bepalen zelf hoe hun appartement wordt ingericht, net zoals thuis. Er worden diverse activiteiten aangeboden, van muziek spelen, schilderen tot aan fitness, voor elk wat wils.

Foto: impressie verbouwingsplan (Wiegerinck Architecten te Arnhem)

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw De Niet

Mevrouw De Niet-Van Toor (91) woont sinds een paar maanden in het W.F. Visserhuis. Ze zou er met haar echtgenoot een kamer delen. Corona...

Lees verder