Zorgbalans opent coronaproof de deuren van woongemeenschap Slottuin in Heemstede

27-08-2020 | Rubriek(en): Nieuws

Vandaag zijn de deuren van woongemeenschap Slottuin in Heemstede geopend. Op een unieke locatie, vlakbij de Ringvaart en pal achter het Oude Slot in Heemstede, ligt de nieuwe woonwijk Slottuin. In dit project neemt Elan Wonen in totaal 55 woningen af van Hoorne Vastgoed, waarvan 33 appartementen aan Zorgbalans worden verhuurd. De woningen zijn gebouwd door HBB Groep uit Heemstede. De appartementen zijn voor ouderen met een intensieve zorgvraag.

Symbolische sleuteloverdracht
Vanwege corona heeft de opening op kleine schaal plaatsgevonden. Met vertegenwoordigers van Elan Wonen en Zorgbalans was er een symbolische sleuteloverdracht. De aanwezigen konden het nu nog onbewoonde pand van binnen bekijken. Vanaf medio september zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in woongemeenschap de Slottuin. Uiteraard zijn belangstellenden voor een appartement altijd welkom om de locatie te komen bekijken.

Rustig en groen
De woonwijk Slottuin ligt dichtbij het centrum van Heemstede en is rustig en groen. Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen met op elke woonlaag 11 woningen en een gemeenschappelijke ruimte. Elk appartement heeft een eigen keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en balkon of terras.

De juiste zorg
In de woongemeenschap Slottuin werkt Zorgbalans volgens het uitgangspunt dat bewoners zich gehoord en gezien voelen: uw wensen en welbevinden zijn leidend. De medewerkers van Zorgbalans kennen u, zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u interesseert en wat u graag wilt. Samen met u en uw naasten organiseert Zorgbalans de juiste zorg voor u. Wilt u meer informatie over de Slottuin, een rondleiding krijgen in het gebouw of een oriënterend gesprek voeren? Neem dan contact op met de medewerkers van Zorgbalans Zorgbemiddeling via 023 – 8 910 550. Zij helpen u graag, geven advies, bemiddelen of begeleiden u.

Foto: De symbolische sleuteloverdracht tussen Marieke Heilbron, directeur-bestuurder van Elan Wonen, en Tamara Pieterse, bestuurder van Zorgbalans.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Fiseler

De scootmobiel staat voor de deur want mevrouw Fiseler (88) gaat er op uit, samen met een zorgmedewerker van Zorgbalans. Vanuit het woonzorgcomplex De...

Lees verder