Zorgbalans tekent contract met BproCare

25-05-2022 | Rubriek(en): Nieuws

Op 24 mei hebben onze bestuurder Tamara Pieterse en ceo Martijn Boshuis van BproCare hun handtekening gezet voor een jarenlange samenwerking.

Nu we steeds meer zorgtechnologieën inzetten binnen Zorgbalans, zijn we op zoek gegaan naar een organisatie waarmee we de komende jaren verder kunnen groeien op dit gebied. Met leverancier BproCare hebben we een partner gevonden die goed past bij onze ambitie om voorop te lopen met innovatieve oplossingen.

Zorgcommunicatieplatform
BproCare heeft een zorgcommunicatieplatform ontwikkeld dat aantoonbaar toegevoegde waarde oplevert voor de zorgmedewerkers en de cliënten en zijn of haar naasten. Gisteren hebben Zorgbalans en BproCare de overeenkomst ondertekend bij het W.F. Visserhuis, de eerste locatie waar we komend najaar live zullen gaan met het zorgcommunicatieplatform en de nieuwe zorgtechnologieën.

De inzet van zorgtechnologieën kent veel voordelen die zijn gericht op onder andere het kunnen verlenen van betere individuele zorg, ondersteuning bij de toenemende zorgzwaarte en afnemend personeelsaanbod en het garanderen van een hogere zorg- en digitale veiligheid. Steeds meer nuttige apparaten en sensoren worden aangesloten op het netwerk van Zorgbalans. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld de verpleegoproepsystemen, de bedsensoren, de dwaaldetectiesystemen of de camera- en deurintercomsystemen. Met behulp van één app op de telefoon kan de functionaliteit van alle technologieën worden bediend.

Technologische oplossingen
De komende jaren zullen er allerlei nieuwe technologische oplossingen komen die we willen gaan inzetten op de locaties van Zorgbalans of in de Wijkzorg. Om deze groei op een goede manier vorm te geven is het van groot belang om het zorgcommunicatieplatform van BproCare te gaan implementeren. Via dit platform kunnen dan alle apparaten en sensoren (onafhankelijk van welke leverancier) berichten (signalen, tekst, beeld, geluid) versturen naar de gebruikers binnen Zorgbalans. In het W.F. Visserhuis is een trainingsruimte ingericht waar medewerkers kennis kunnen maken met de verschillende technologieën en deze kunnen testen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw De Niet

Mevrouw De Niet-Van Toor (91) woont sinds een paar maanden in het W.F. Visserhuis. Ze zou er met haar echtgenoot een kamer delen. Corona...

Lees verder