Ontmoetingscentrum Bollenstroom

Ontmoetingscentrum Bollenstroom is een mooie plek in Hillegom naast het winkelcentrum en het van Nispenpark. Meerdere dagen per week komen hier groepen samen om van alles met elkaar te ondernemen. Heeft u last van een haperend brein of kent u iemand met een haperend brein? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons ontmoetingscentrum Bollenstroom.

Programmacoördinator van ontmoetingscentrum Bollenstroom: ‘Het motto op Bollenstroom is “we doen het samen”. De lunch neemt een belangrijke plek in ons dagprogramma in. Het is natuurlijk lekker voor iedereen. Maar wie wil, kan helpen met boodschappen doen en klaarmaken. We hebben een prachtige tuin, waar het goed toeven is. Maar we hebben geen tuinman: dus we gaan samen aan de slag om de tuin ook mooi te houden. Er ontstaan hier mooie vriendschappen. En soms kom je die oude vriend van vroeger hier weer tegen. Bewegen met sport en spel, dansen, zingen en veel lachen zijn dagelijkse kost. Wekelijks kun je ons vinden in de sportzaal waar we samen met de buurtsportcoach aan de slag gaan.

In samenwerking met Buurtblik zijn er filmpjes gemaakt van onze ontmoetingscentra. In deze filmpjes gaan 65-plussers met camera en microfoon op onderzoek uit naar activiteiten in de buurt. Bekijk hier het filmpje van ontmoetingscentrum Bollenstroom.


Adres

Ontmoetingscentrum Bollenstroom
Mariastraat 28
2181 CT Hillegom
023 - 8 913 885
bollenstroom@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder