Ontmoetingscentra

 

Laat uw brein of lijf het afweten? Of is er bij uw partner, familielid of vriend sprake van een haperend brein? Komt dan eens langs in een van onze ontmoetingscentra. Op negen verschillende plekken in Kennemerland bieden wij u en uw familie of vrienden een dynamische plek in de buurt met ieder zijn eigen sfeer. Met elkaar werken we aan zelf- en samenredzaamheid zodat u zo lang en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

Doe alsof u thuis bent

In het ontmoetingscentrum hoeft niets en kan bijna alles. Het is een plek waar u zichzelf kunt zijn en waar u nog altijd meetelt. Het is een veilige haven waar u uw zorgen en verwarring even kunt vergeten. Hier bent u waardevol om wie u bent en waar u ook iets voor een ander kan betekenen. Waar we samen van alles ondernemen en er ruimte wordt gemaakt voor een ander, niks fout is en waar iedereen op zijn eigen manier schittert.

Familie en vrienden altijd welkom

Ook als familie of vriend bent u van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Als het brein of het lijf het laat afweten, vraagt dat een andere, vindingrijke manier van contact maken en met elkaar omgaan. U kunt bij ons regelmatig een voorlichting of informatiebijeenkomst bijwonen over een bepaald thema. Ook kunt u bijvoorbeeld improvisatietraining volgen om anders te leren omgaan met kwetsbaarheid en vergeetachtigheid. Voor groepsgesprekken of een persoonlijk gesprek is ook alle ruimte.

Filmpjes van onze ontmoetingscentra

In samenwerking met Buurtblik zijn er filmpjes gemaakt van onze ontmoetingscentra. Met BuurtBLIK gaan 65-plussers met camera en microfoon op onderzoek uit naar activiteiten in de buurt. Nieuwsgierig? Bekijk de filmpjes door te klikken op een van onderstaande ontmoetingscentra:

Ontmoetingscentrum in de buurt?

Zorgbalans heeft negen ontmoetingscentra voor mensen waarvan het brein of lijf het laat afweten. Kijk op de pagina ‘Zorglocaties’ voor een ontmoetingscentrum bij u in de buurt. U bent van harte welkom om een keer langs te komen voor het proeven van de sfeer en het drinken van een kopje koffie. Voor meer informatie over de verschillende locaties kunt u contact opnemen met de medewerkers van onze Zorgcentrale door te bellen naar 0238918918 of mailen naar info@zorgbalans.nl.