Ontmoetingscentra

 

Is er bij u of uw naaste sprake van een haperend brein? Dan bent u van harte welkom in de ontmoetingscentra van Zorgbalans. Op negen verschillende plekken in Kennemerland bieden wij een creatieve ontmoetingsplek in de buurt waar mensen gewaardeerd worden om wie ze zijn, waar iedereen meetelt en waar het leven niet zwaarder maar juist lichter wordt gemaakt. Ieder ontmoetingscentrum is verschillend maar de sfeer is altijd energiek en enthousiast.  

Doe alsof u thuis bent

In het ontmoetingscentrum hoeft niets en kan bijna alles. Het is een veilige haven waar zorgen en verwarring even kunnen worden vergeten en waar iedereen waardevol is en iets voor een ander kan betekenen. Waar we samen van alles ondernemen en er ruimte wordt gemaakt voor een ander, niks fout is en waar iedereen op zijn eigen manier de aandacht krijgt.

“Het meest bijzondere is bij ons gewoon, het meest gewone is bijzonder.”

Familie en vrienden altijd welkom

Ook als familie of vriend bent u van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Als het brein gaat haperen, vraagt dat een andere, vindingrijke manier van contact maken en met elkaar omgaan. U kunt bij ons regelmatig een informatiebijeenkomst rondom het haperende brein bijwonen. Ook volgt u improvisatietraining om anders te leren omgaan met kwetsbaarheid en vergeetachtigheid. Voor groepsgesprekken of een persoonlijk gesprek is ook alle ruimte.

Ontmoetingscentrum in de buurt?

Zorgbalans heeft negen ontmoetingscentra voor mensen met een haperend brein. Kijk op de pagina ‘Zorglocaties’ voor een ontmoetingscentrum bij u in de buurt. U bent van harte welkom om een keer langs te komen voor het proeven van de sfeer. Voor meer informatie over de verschillende locaties kunt u contact opnemen met de medewerkers van onze Zorgcentrale door te bellen naar 023-8918 918 of mailen naar info@zorgbalans.nl.