Wonen met zorg

wonen-met-zorg-zorgbalans“Wilt u graag wonen op een manier die past bij uw zorgbehoefte? Zorgbalans biedt Wonen met zorg.”

U kunt bij ons kiezen uit verschillende woonvormen. Wij helpen u beslissen welke vorm van Wonen met zorg het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Het doel is dat u zoveel mogelijk kunt blijven leven zoals u dat zelf graag wilt. Zoekt u een woning waar u zelfstandig kunt wonen en daarbij toegang heeft tot goede zorg wanneer dat nodig is? Of voelt u zich prettiger wanneer u dagelijks begeleiding en verzorging krijgt? Wonen met zorg biedt de ruimte om te kiezen.

 

Woonzorgcentra

Heeft u behoefte aan persoonlijke zorg en begeleiding? In de woonzorgcentra van Zorgbalans krijgt u altijd passende ondersteuning. Deze vorm van wonen met zorg is ideaal wanneer u regelmatig hulp en verzorging nodig heeft, maar ook graag zoveel mogelijk zelfstandigheid wilt hebben. In onze speciale zorgappartementen is een helpende hand altijd dichtbij.

Huurwoningen met zorg

Wilt u zo lang mogelijk compleet zelfstandig blijven wonen? En lijkt het u prettig om daarbij een beroep te kunnen doen op verzorging wanneer u daar behoefte aan heeft? Zorgbalans heeft diverse zorgwoningen in de buurt van onze woonzorglocaties. Deze vorm van wonen met zorg combineert maximale zelfstandigheid met altijd zorg in de buurt.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder