Woonzorgcentra

Locatie-Velserduin10-zorgbalansSoms gaan de dagelijkse dingen niet meer zo makkelijk. Door ouderdom, ziekte of andere ongemakken kunt u bijvoorbeeld moeite krijgen met  wassen en aankleden of opeens specifieke zorg nodig hebben. U heeft misschien wel een helpende hand nodig, maar u wilt nog steeds kunnen leven op úw manier – zo zelfstandig mogelijk en naar uw eigen wens.

 

Zoekt u een prettige woonomgeving waar u uw zelfstandigheid behoudt en de zorg krijgt die u nodig heeft? Dan is een woonzorgcentrum van Zorgbalans misschien wel een goede keuze. In een woonzorgcentrum krijgt u de begeleiding en zorg die passen bij wat u op dat moment nodig heeft. Hier wordt u oud zoals u dat wilt en blijft u zo zelfstandig mogelijk. Bent u benieuwd naar de voordelen van een woonzorgcentrum? Wij vertellen u graag wat meer.

Gezellig, geborgen en persoonlijk

Bij Zorgbalans krijgt u persoonlijke zorg. U weet het beste op welke manier u zorg wilt ontvangen, dus wij luisteren naar u. Wanneer u in een woonzorgcentrum van Zorgbalans komt wonen, zoekt u samen met ons naar de beste oplossing voor uw zorgbehoefte. Hierdoor sluit de zorg zo goed mogelijk aan op uw wensen. Daarbij kunt u vertrouwen op vriendelijke, enthousiaste professionals.

Goede zorg is niet het enige wat een woonzorgcentrum te bieden heeft. De sfeer bij Zorgbalans is gezellig en geborgen. U kunt regelmatig meedoen aan leuke activiteiten waar u de andere bewoners ook zult treffen. En heeft u een keer wat extra hulp nodig in uw appartement? De medewerkers van uw woonzorgcentrum bieden u graag een helpende hand.

Inschrijven bij een woonzorgcentrum?

U kunt zich via deze website inschrijven bij een woonzorgcentrum dat u aanspreekt. Kijk op de pagina ‘Zorg in uw buurt’ voor een locatie bij u in de buurt. U bent in de huizen altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.

Onze woonzorgcentra:

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder