Woonzorgcentra

Soms gaan de dagelijkse dingen niet meer zo makkelijk. Door ouderdom, ziekte of andere ongemakken kunt u bijvoorbeeld moeite krijgen met  wassen en aankleden of opeens specifieke zorg nodig hebben. U heeft misschien wel een helpende hand nodig, maar u wilt nog steeds kunnen leven op úw manier – zo zelfstandig mogelijk en naar uw eigen wens.

Zoekt u een prettige woonomgeving waar u uw zelfstandigheid behoudt en de zorg krijgt die u nodig heeft? Dan is een woonzorgcentrum van Zorgbalans misschien wel een goede keuze. In een woonzorgcentrum krijgt u de begeleiding en zorg die passen bij wat u op dat moment nodig heeft. Hier wordt u oud zoals u dat wilt en blijft u zo zelfstandig mogelijk. Bent u benieuwd naar de voordelen van een woonzorgcentrum? Wij vertellen u graag wat meer.

Gezellig, geborgen en persoonlijk

Bij Zorgbalans krijgt u persoonlijke zorg. U weet het beste op welke manier u zorg wilt ontvangen, dus wij luisteren naar u. Wanneer u in een woonzorgcentrum van Zorgbalans komt wonen, zoekt u samen met ons naar de beste oplossing voor uw zorgbehoefte. Hierdoor sluit de zorg zo goed mogelijk aan op uw wensen. Daarbij kunt u vertrouwen op vriendelijke, enthousiaste professionals.

Goede zorg is niet het enige wat een woonzorgcentrum te bieden heeft. De sfeer bij Zorgbalans is gezellig en geborgen. U kunt regelmatig meedoen aan leuke activiteiten waar u de andere bewoners ook zult treffen. En heeft u een keer wat extra hulp nodig in uw appartement? De medewerkers van uw woonzorgcentrum bieden u graag een helpende hand.

Wonen in een van onze woonzorgcentra?

Heeft u blijvend intensieve zorg nodig en wilt u wonen in één van onze woonzorgcentra? Dan heeft u een Wlz-indicatie van het CIZ nodig. Het CIZ onderzoekt of u daarvoor in aanmerking komt. U kunt zich vervolgens via de medewerkers van Zorgbemiddeling inschrijven bij een woonzorgcentrum dat u aanspreekt. Zij kijken ook welk woonzorgcentrum het beste bij uw wensen en zorgvraag past. Kijk op de pagina ‘Zorg in uw buurt’ voor een locatie bij u in de buurt. Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze woonzorgcentra:

wonen-met-zorg-zorgbalans

Zorgeloos Wonen
Bent u gewend om zelfstandig te wonen? Houdt u ervan om de dagelijkse dingen in huis zelf te doen, al vindt u een beetje hulp daarbij soms wel prettig? Zoekt u een huis dat beter op u is ingericht? Dat is wat een huurwoning met zorg biedt: zelfstandig wonen in een prettige omgeving, met de zorg en services die u nodig heeft. Bij Zorgbalans bieden wij u Zorgeloos Wonen aan. Meer informatie…