Zorgeloos Wonen

Bent u gewend om zelfstandig te wonen? Houdt u ervan om de dagelijkse dingen in huis zelf te doen, al vindt u een beetje hulp daarbij soms wel prettig? Zoekt u een huis dat beter op u is ingericht? Denkt u dan eens aan een huurwoning met zorg. Zelfstandig en vrij om de dingen op uw manier te doen, met goede ondersteuning als u dat wilt. Dat is wat een huurwoning met zorg biedt: zelfstandig wonen in een prettige omgeving, met de zorg en services die u nodig heeft. Bij Zorgbalans bieden wij u Zorgeloos Wonen aan.

Zorgeloos Wonen

In woonzorgcomplex De Moerberg in IJmuiden huurt u betaalbaar en met veel ruimte voor uw persoonlijke woonwensen. We noemen dat Zorgeloos Wonen. Als er een moment komt dat u zorg, hulp of (gemaks)diensten tegen extra kosten erbij wilt krijgen, dan regelt u dat eenvoudig en snel. Zorgeloos Wonen is het plezier en de zekerheid van een eigen plek en de veiligheid en vertrouwdheid van De Moerberg. Een gezellige plek, waar altijd wat te doen is.

Inrichting
Vanuit de zelfstandige woningen van Zorgeloos Wonen heeft u uitzicht op de duinen of de voetbalvelden. U kunt kiezen uit vijf typen zelfstandige huurwoningen: studio’s en tweekamerappartementen. Alle appartementen hebben een aparte voordeur, een eigen badkamer en een kleine keuken. U heeft uw eigen privacy en kunt gezelschap opzoeken door gewoon uw voordeur uit te stappen. In het gemeenschappelijke restaurant en de tuin is er altijd wel plek voor een praatje.

Extra service
Wat heeft u nodig om het naar uw zin te hebben? Omdat u misschien andere wensen heeft dan uw buren, hebben we een groot aanbod aan extra diensten waar u uit kunt kiezen. Een greep uit het aanbod:

  • Alarmopvolging
  • Maaltijden aan huis
  • Huishoudelijke hulp
  • Gezamenlijke activiteiten
  • Was- en strijkservice
  • Vervoer

Ook verzorging en medische zorg is altijd in de buurt. Of u nou (tijdelijk) hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging of meer gespecialiseerde zorg. De professionele zorgverleners van Zorgbalans werken dichtbij en kunnen snel vertrouwde gezichten voor u worden.

Tevreden buren
De mensen die nu al via Zorgeloos Wonen een appartement huren, zijn tevreden. Het wonen bevalt hen tot nu toe erg goed. In dit artikel krijgt u een rondleiding door het huis en leest u enkele citaten van bewoners en medewerkers.

Meer informatie 
Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling van Zorgbalans via 023-891 05 50 of zorgelooswonen@zorgbalans.nl.