Ontmoetingscentrum Bloemenstroom

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom ligt in het prachtige Bloemendaal. Dichtbij mooie natuurgebieden en op wandelafstand van het centrum. Een plek waar mensen even zichzelf kunnen zijn. Meerdere dagen per week komt hier een hechte groep mensen samen. Heeft u last van een haperend brein of kent u iemand met een haperend brein? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons ontmoetingsgroep Bloemenstroom.

Programmacoördinator ontmoetingsgroep Bloemenstroom: ‘Onze ontmoetingsgroep laat zich het beste typeren door de woorden ‘verbindend, luchtig en energiek’. De saamhorigheid is groot want men kijkt naar elkaar om en er wordt veel gelachen. Het is een fijne omgeving met een ongedwongen sfeer die voelt als een warme deken. We houden van bewegen, zingen, dansen, theater maken, samen koken en wandelen en van energie en dynamiek. We zijn een club, waarin ieder zijn plekje en rol heeft maar we het samen doen.’

Bij ontmoetingsgroep Bloemenstroom werken we samen met stichting Juttersgeluk, een stichting die strandafval op een creatieve manier weer hergebruikt. Iedere maandag gaat een groep mensen met een haperend brein wandelen en plastic afval verzamelen op het strand om daar later in het atelier mee aan de slag te gaan. Bekijk hier het filmpje van onze ontmoetingsgroep bij Juttersgeluk.

In samenwerking met Buurtblik zijn er filmpjes gemaakt van onze ontmoetingscentra. In deze filmpjes gaan 65-plussers met camera en microfoon op onderzoek uit naar activiteiten in de buurt. Bekijk hier het filmpje van ontmoetingsgroep Bloemenstroom.

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom is een samenwerking tussen Welzijn Bloemendaal en Zorgbalans en iedere dag geopend.


Adres

Ontmoetingscentrum Bloemenstroom
Bloemendaalseweg 123A
2061 CH Bloemendaal
023 - 8 913 874
bloemenstroom@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder