Woonzorgcentrum Breezicht

In Oud-IJmuiden ligt woonzorgcentrum Breezicht. In dit woonzorgcentrum woont u in ruime appartementen en staat er altijd een professionele zorgmedewerker of -specialist voor ú klaar. U bepaalt hier namelijk hoe u de dag indeelt en wij helpen u hierbij indien nodig. In het huis voelt u direct bij binnenkomst een heel betrokken en gezellige sfeer.

  • wonen in ruime appartementen
  • zorg en begeleiding afgestemd op iedere bewoner
  • gezellig en informeel
  • veel leuke activiteiten
  • Net zoals Thuis’ methode [link]

Prachtige binnentuin
Woonzorgcentrum Breezicht ligt in oud-IJmuiden dichtbij de zee, de sluizen, het forteiland en de haven. Buiten in de prachtige, afgesloten tuin of binnen in de welkomstruimte kunt u andere bewoners en bezoek ontmoeten voor een kopje koffie of iets lekkers.  Uw bezoek is altijd welkom in Breezicht en zij kunnen de auto gratis parkeren dichtbij de ingang.

Leven zoals u gewend bent
Bij Breezicht leren we u graag goed kennen. Goed contact met uw naasten vinden wij belangrijk, omdat zij ons kunnen vertellen waar u van hield en van houdt. U kunt altijd rekenen op goedopgeleide zorgprofessionals. die zoveel mogelijk rekening houden met wat u wilt doen. Wij hebben een bioscoop als u graag films ziet, een biljartruimte als u af en toe een balletje wil stoten of u kunt deelnemen aan een kookclub als u gek bent op koken. Voor iedere bewoner is er een passende activiteit of beleefruimte in het huis te vinden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Breezicht, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Breezicht bedraagt de wachttijd drie tot acht maanden (afhankelijk van de woongroep). Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum Breezicht
Keizer Wilhelmstraat 1
1975 EA IJmuiden
0255 549 000
breezicht.servicebalie@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder