Woonzorgcentrum De Heemhaven

Woonzorgcentrum De Heemhaven ligt in een rustige woonwijk in Heemstede. Vanuit het huis loopt u zo de fijne tuin in. Weilanden, het Spaarne en verschillende parken zijn ook vlakbij. In De Heemhaven blijft u uw eigen leven leiden. U heeft hier uw eigen appartement en bepaalt zelf hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. Hier wonen is thuiskomen. Daarom kunt u de professionele (zorg)medewerkers dag en nacht bereiken en is uw bezoek altijd welkom.

  • natuurlijke omgeving
  • zorg en begeleiding voor mensen met dementie
  • veel leuke activiteiten
  • vers bereide maaltijden
  • ‘Net zoals Thuis’ methode

Sociale en goede zorg
De Heemhaven werkt volgens de Net zoals Thuis methode. Daarom leren we u graag goed kennen. Goed contact met uw naasten vinden wij belangrijk, omdat zij ons kunnen vertellen waar u van hield en van houdt. U kunt altijd rekenen op goedopgeleide zorgprofessionals. Een kleine groep, zodat dit vertrouwde gezichten voor u worden. Wij houden zoveel mogelijk rekening met wat u wilt doen. Daarom is er een groot aanbod van uiteenlopende activiteiten, zoals optredens, een gezellig markt, schilderen of samen bewegen op muziek. Er zit vast iets bij wat u leuk vindt.

Ontspanning en activiteiten
Vanuit de appartementen en de ontmoetingsruimtes in De Heemhaven heeft u uitzicht op de natuurlijke omgeving. Beneden in de binnentuin of de ontmoetingsruimtes ontmoet u andere bewoners, mensen uit de buurt en uw bezoek voor een kopje koffie of een hapje eten. Beneden worden ook de meeste activiteiten georganiseerd. Op elke verdieping zijn rustige zithoekjes en huiskamers om even te rusten tijdens het rondlopen. Zorgmedewerkers, vrijwilligers en specialisten staan voor u klaar en vangen u op als dat nodig is.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van De Heemhaven, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie De Heemhaven bedraagt de wachttijd twaalf maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum De Heemhaven
Von Brücken Focklaan 20
2102 XC Heemstede
023 891 61 00
info@zorgbalans.nl


Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder