Woonzorgcentrum De Houttuinen


Op de grens van Haarlem en Heemstede ligt woonzorgcentrum De Houttuinen. In een woonwijk en dichtbij het park Haarlemmerhout en de winkels op de Zandvoortselaan. U woont in De Houttuinen in een ‘huisje’ waarin u een zelfstandig appartement met eigen voordeur en huiskamer heeft. Samen met ongeveer negen andere bewoners en een vast klein team van medewerkers voert u het huishouden. In De Houttuinen kunt u uw eigen leven blijven leiden, zoals u dat gewend bent.

  • Groot in kleinschaligheid
  • Professionele zorg en begeleiding voor mensen met dementie
  • Erg veel vermaak
  • Een eigen huishouden runnen
  • Modern en licht gebouw

Eigen Grand Café
Sinds de verbouwing in 2015 is De Houttuinen een licht en zonnig gebouw. U kunt zich vrij bewegen door het hele huis. Bijvoorbeeld om naar het eigen Grand Café te gaan. In dit café ontmoet u buren of uw familie voor een kopje koffie of een lunch. Met mooi weer kunt u ervoor kiezen om naar buiten te gaan, op een van de balkons of in de binnentuinen. U hoeft voor vermaak de deur bijna niet uit: beneden vindt u een winkeltje, kapper, bioscoop, ‘De Zoete Inval’ en nog veel meer. Ook zijn er verschillende clubs waar u lid van kunt worden, zoals de zangclub of de wandelclub.

Meehelpen met koken
In De Houttuinen leeft u uw eigen leven en krijgt u professionele zorg en ondersteuning waar nodig. In uw woning staat het gewone leven centraal. Er wordt dagelijks gekookt, gewassen en schoongemaakt. U en de andere bewoners kunnen daarbij meehelpen, als u dat wilt en kunt. Zo voelt u zich al snel thuis. Naast het huishouden is er alle ruimte voor een gezellig gesprek of een spelletje in de woning.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van De Houttuinen, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie De Houttuinen bedraagt de wachttijd drie maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum De Houttuinen
Overloop 1
2012 WV Haarlem
023 891 22 00
info@zorgbalans.nl


Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder