Woonzorgcentrum De Moerberg

In een rustige woonwijk in IJmuiden ligt woonzorgcentrum De Moerberg. Hier woont u in een zelfstandig appartement en kunt u altijd rekenen op professionele zorg en begeleiding. De appartementen bieden vaak mooi uitzicht op de omgeving en het moderne restaurant is een gezellig ontmoetingsplek. In De Moerberg is het daarnaast mogelijk een particulier appartement te huren, ook wanneer u (nog) geen zorg nodig heeft. 

  • 24/7 professionele zorg
  • veel uitstapjes en activiteiten
  • ook particuliere appartementen (Zorgeloos Wonen)
  • betrokken buren en medewerkers
  • uitzicht op de omgeving
  • mooie terrassen

Voetbal kijken
Het woonzorgcentrum ligt vlakbij het centrum van IJmuiden en de duinen. Samen met uw bezoek een visje halen op de markt of uitwaaien op het strand is beide mogelijk. Uw visite kan trouwens gemakkelijk per auto, trein of bus het woonzorgcentrum bezoeken. In de tuin kunt u kiezen uit twee royale terrassen om van de zon te genieten. Bent u fan van de Stormvogels? Op het terras aan de achterkant zit u eerste rang voor het voetbal. Binnen zijn de appartement ruim en modern. Het mooie restaurant is de ideale plek voor koffie of een leuke activiteit.

Leuke mix van buren
In de Moerberg woont u naast mensen die zorg nodig hebben en mensen die enkel een appartement huren. Dat zorgt voor een leuke mix aan buren. De sfeer in ons huis is gezellig en gemoedelijk. Bewoners en medewerkers trekken samen op en voelen zich betrokken bij elkaar. Veel van onze bewoners hebben in hun jeugd in de omgeving gewoond.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van De Moerberg, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie De Moerberg bedraagt de wachttijd drie maanden, voor Zorgeloos Wonen 24 maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum De Moerberg
Zuiderkruisstraat 74
1973 XM IJmuiden
0255 561 500
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder