Woongemeenschap De Molenweid

 

Woongemeenschap De Molenweid ligt op loopafstand van het centrum van Velserbroek. Voor ouderen die beperkingen hebben op het gebied van dementie, psychiatrie of lichamelijke klachten en niet meer thuis kunnen wonen, bieden de appartementen een veilig thuis. Hier krijgt u zorg en ondersteuning die aansluit bij uw wensen.

  • 24 uur per dag de zorg en ondersteuning die aansluit bij uw wensen
  • Kleinschalige woongemeenschap
  • Veel activiteiten in huis en in contact met de buurt
  • Ruim tweekamerappartement in een prachtig nieuw gebouw

Leven zoals u gewend bent
De appartementen in De Molenweid bieden veel privacy. U kiest dan ook zelf met wie en waar u uw dag invult. Dit past helemaal bij het uitgangspunt van deze woongemeenschap dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat wilt. Uw partner, familie, vrienden en zelfs uw huisdier horen bij de gemeenschap en zijn dan ook altijd welkom.

Samen in de wijk
De vaste medewerkers en vrijwilligers werken nauw samen met behandelaren van Zorgbalans, bewoners uit de wijk en buurtorganisaties zoals wijkzorg, wijkcentrum De Hofstede en Ontmoetingscentrum Polderstroom. Ook als bewoner neem je zoveel mogelijk deel aan het leven in de wijk. Samen met buurtbewoners en schoolkinderen organiseren we activiteiten voor iedereen.

Interesse
Voor locatie De Molenweid bedraagt de wachttijd drie tot vier maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van De Molenweid, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling via 023 – 8 910 550.


Adres

Woongemeenschap De Molenweid
Aletta Jacobsstraat 74
1991 TB Velserbroek
023 891 54 00
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw De Niet

Mevrouw De Niet-Van Toor (91) woont sinds een paar maanden in het W.F. Visserhuis. Ze zou er met haar echtgenoot een kamer delen. Corona...

Lees verder