Woonzorgcentrum Den Weeligenberg


Verpleeghuis Den Weeligenberg ligt aan de rand van Hillegom. Voor mensen met geestelijke problemen, zoals dementie of oriëntatieverlies, is dit een veilig thuis. Hier krijgt u een eigen slaapkamer en een prettige sfeer. Goede zorg en begeleiding zijn altijd in de buurt. Onze professionele zorgmedewerkers, specialisten en vrijwilligers staan voor u klaar. Samen het leven zo prettig mogelijk maken, daar gaat het om.

  • 24 uur per dag professionele zorg
  • Kleinschalig wonen
  • Elke dag een gezonde maaltijd
  • Veel leuke activiteiten
  • Informele sfeer

Gemoedelijk en sociaal
In Den Weeligenberg zijn verschillende woongroepen. U heeft in een woongroep een eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer met een grotere of kleinere groep mensen. Natuurlijk kunt u ook eens een andere woongroep bezoeken en vrij door het huis en de tuin wandelen. Iedere dag kunt u minstens één activiteit bijwonen en meerdere keren per week koken we met zijn allen. In restaurant ’t Trefcentrum ontmoet u andere bewoners of bijvoorbeeld uw familie. De sfeer in huis is erg gemoedelijk, ook met de zorgmedewerkers.

Omgeving
Den Weeligenberg ligt aan de rand van Hillegom in een landelijke en kleurrijke omgeving. In de ruime tuin staan bewegings- en fitnesstoestellen. Op de bankjes geniet u van het zonnetje en de dieren die hier rondlopen. De geiten, kippen en konijnen worden door onze jongere bewoners verzorgd. Uw familie en vrienden kunnen u altijd opzoeken, want we hebben geen bezoektijden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Den Weeligenberg, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Den Weeligenberg bedraagt de wachttijd drie tot twaalf maanden, afhankelijk van de woongroep. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum Den Weeligenberg
Nieuweweg 1
2182 BP Hillegom
023 891 18 00
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder