Woonzorgcentrum Den Weeligenberg

Woonzorgcentrum Weeligenberg Zorgbalans


Verpleeghuis Den Weeligenberg ligt aan de rand van Hillegom. Voor mensen met geestelijke problemen, zoals dementie of oriëntatieverlies, is dit een veilig thuis. Hier krijgt u een eigen slaapkamer en een prettige sfeer. Goede zorg en begeleiding zijn altijd in de buurt. Onze professionele zorgmedewerkers, specialisten en vrijwilligers staan voor u klaar. Samen het leven zo prettig mogelijk maken, daar gaat het om.

  • 24 uur per dag professionele zorg
  • Kleinschalig wonen
  • Elke dag een gezonde maaltijd
  • Veel leuke activiteiten
  • Informele sfeer

Gemoedelijk en sociaal
In Den Weeligenberg zijn verschillende woongroepen. U heeft in een woongroep een eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer met een grotere of kleinere groep mensen. Natuurlijk kunt u ook eens een andere woongroep bezoeken en vrij door het huis en de tuin wandelen. Iedere dag kunt u minstens één activiteit bijwonen en meerdere keren per week koken we met zijn allen. In restaurant ’t Trefcentrum ontmoet u andere bewoners of bijvoorbeeld uw familie. De sfeer in huis is erg gemoedelijk, ook met de zorgmedewerkers.

Omgeving
Den Weeligenberg ligt aan de rand van Hillegom in een landelijke en kleurrijke omgeving. In de ruime tuin staan bewegings- en fitnesstoestellen. Op de bankjes geniet u van het zonnetje en de dieren die hier rondlopen. De geiten, kippen en konijnen worden door onze jongere bewoners verzorgd. Uw familie en vrienden kunnen u altijd opzoeken, want we hebben geen bezoektijden. Parkeren is gratis en de bus naar Haarlem en Leiden stopt vlakbij.

Cliëntenraad
Den Weeligenberg heeft een zeer betrokken cliëntenraad die opkomt voor de belangen van de bewoners. Meer informatie kunt u lezen in de folder van de cliëntenraad.

Rondleiding
Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze informatie, dan kunt u met de zorgmanager van het huis bellen. Een rondleiding en een oriënterend gesprek zijn altijd mogelijk.

Wachttijden
Voor locatie Den Weeligenberg is de wachttijd drie tot zes maanden (afhankelijk van de afdeling). Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over wachttijden, neemt u dan contact op met de afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 023 – 891 05 50.


Adres

Woonzorgcentrum Den Weeligenberg
Nieuweweg 1
2182 BP Hillegom
023 891 18 00
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder