Ontmoetingscentrum Heemstroom

Ontmoetingscentrum Heemstroom is een plek in Heemstede waar iedereen welkom is. Meerdere dagen per week komen hier groepen samen om met elkaar  van alles te ondernemen. Heeft u last van een haperend brein of kent u iemand met een haperend brein? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons ontmoetingscentrum Heemstroom.

Programmacoördinator bij ontmoetingscentrum Heemstroom: ‘Heemstroom is een actieve en groene club! Dagelijks kun je bij ons meedoen met bewegen, sport en spel. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en een goed gesprek met een kopje koffie. We houden van uitdagingen en ontwikkelen graag samen met onze clubleden nieuwe activiteiten en projecten, zoals bijvoorbeeld de Natuurbeleving en Muziek is je leven!’

Ontmoetingscentrum Heemstroom heeft een natuurgroep waar deelnemers met elkaar de natuur ingaan om te bewegen, te praten en andere mensen te ontmoeten. Iedere dinsdag en donderdag wordt er met elkaar gewandeld maar ook genoten van een heerlijke lunch met zelf verbouwde groenten, kruiden en bloemen. Dus ken of ben jij iemand met een haperend brein met liefde voor de natuur? Dan kun je je aansluiten bij de natuurgroep en samen actief bezig zijn in de buitenlucht. Voor meer informatie neem je contact op met ontmoetingscentrum Heemstroom.

In samenwerking met Buurtblik zijn er filmpjes gemaakt van onze ontmoetingscentra. In deze filmpjes gaan 65-plussers met camera en microfoon op onderzoek uit naar activiteiten in de buurt. Bekijk hier het filmpje van ontmoetingscentrum Heemstroom.


Adres

Ontmoetingscentrum Heemstroom
Molenwerfslaan 11
2103 TC Heemstede
023-8 91 38 91
heemstroom@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder