Woonzorgcentrum Huis ter Hagen

Woonzorgcentrum Huis Ter Hagen Zorgbalans


Landelijk gelegen aan de rand van het dorpje Driehuis ligt Huis ter Hagen. Hier wonen alleenstaanden en echtparen in eigen ruime appartementen met een mooi uitzicht. Zij wonen hier omdat ze verzorging en begeleiding nodig hebben. 

  • uw eigen ruime appartement met uitzicht
  • altijd wat te doen, bijvoorbeeld biljart, fitness en veel activiteiten
  • dag en nacht professionele zorg en begeleiding

Bewoners
In Huis ter Hagen wonen ongeveer 150 ouderen. Zij wonen hier omdat ze niet meer zelfstandig kunnen wonen en verzorging en begeleiding nodig hebben.

Appartementen
Huis ter Hagen telt 132 eenpersoons- en 10 woonzorgappartementen. Alle appartementen hebben een keuken, een badkamer en een alarmeringssysteem waarmee u direct hulp kunt inschakelen. Het is úw woning dus u kunt deze inrichten zoals u dat zelf wilt.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Huis ter Hagen, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Huis ter Hagen bedraagt de wachttijd ruim drie maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum Huis ter Hagen
Lodewijk van Deyssellaan 254
1985 CV Driehuis
0255 548 100
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder