Woonzorgcentrum Kennemerduin

Aan de rand van Heemstede ligt Kennemerduin. Dit woonzorgcentrum is omringd door bos en bereikt u via een stijlvolle oprijlaan. Binnen kijkt u vanuit de royale appartementen uit op de mooie omgeving. In Kennemerduin woont u in uw eigen zelfstandige appartement. 

  • dag en nacht professionele zorg
  • omringd door natuur
  • gezellig en informeel
  • aandacht voor religie
  • verse maaltijden uit eigen keuken
  • dag en nacht professionele zorg

Bewoners
In Kennemerduin wonen 86 ouderen. Zij wonen hier omdat ze (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunnen wonen en verzorging en begeleiding nodig hebben.

Appartementen
Kennemerduin heeft zowel eenpersoons- als tweepersoons woonzorgappartementen. Alle appartementen hebben een keuken, een badkamer en een alarmeringssysteem waarmee u direct hulp kunt inschakelen. Het is úw woning dus u kunt deze inrichten zoals u dat zelf wilt. Blijven logeren in uw appartement is ook mogelijk.

Rondleiding
Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze informatie, dan kunt u met de zorgmanager van het huis bellen. Een rondleiding en een oriënterend gesprek zijn altijd mogelijk.

Wachttijden
Voor locatie Kennemerduin bedraagt de wachttijd maximaal drie maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, neemt u dan contact op met de afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 023 – 891 05 50.


Adres

Woonzorgcentrum Kennemerduin
Herenweg 126
2101 MS Heemstede
023 891 47 00
info@zorgbalans.nl


Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder