Ontmoetingscentrum Schulpenstroom

Ontmoetingscentrum Schulpenstroom is een gezellig ingerichte ruimte op de begane grond van  wooncomplex ‘De Schulpen’. Bij het ontmoetingscentrum hoef je niets en kan bijna alles. De Schulpenstroom is een dynamische plek in de wijk waar mensen komen om elkaar te ontmoeten en waar nabijheid, durf, plezier en veiligheid voorop staan. De deelnemers van ontmoetingscentrum Schulpenstroom zijn hecht en kunnen en mogen zichzelf zijn.

Ieder mens is anders en samen proberen we er elke dag een gezellige dag van te maken. Het ritme bestaat uit vaste momenten zoals koffie/thee, een activiteit en samen de lunch bereiden. Regelmatig bedenken wij leuke uitjes en buitenactiviteiten. Daarom zijn suggesties voor activiteiten altijd welkom!

Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Onze ingang zit aan het parkeerterrein aan de van Diepenstraat in Velsen-Noord.
Kom gerust eens binnenlopen. De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer weten? Bel ons dan op telefoonnummer 023-8910540.


Adres

Ontmoetingscentrum Schulpenstroom
Wijkerstraatweg 77
1951 EB Velsen-Noord
023 8 918 918
schulpenstroom@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder