Woongemeenschap Slottuin

Slottuin in Heemstede is een fijne woongemeenschap voor kwetsbare ouderen met een intensieve zorgvraag. Het is een huis vol verhalen. Verhalen laten zien wie je bent en welke ervaringen en mensen jouw leven hebben vormgegeven. Zo ontstaat een woongemeenschap met een kleurrijke verzameling aan verhalen, die het fundament vormt voor een (gezamenlijk) nieuw verhaal.

Waarom Slottuin

  • Het leven leiden dat u wilt
  • Wonen in een unieke, groene woonwijk
  • Altijd een deskundige, betrokken zorgmedewerker in de nabijheid, overdag, ’s avonds en ’s nachts
  • Ruime appartementen met eigen terras of balkon
  • Fijne gezamenlijke ruimtes op elke etage
  • Mooie, omheinde tuin

Onderdeel van een unieke groene woonwijk
Op een unieke locatie, pal achter het Oude Slot in Heemstede, ligt de nieuwe woonwijk Slottuin. In deze wijk, die de idyllische sfeer van het naastgelegen landgoed heeft, staat het appartementengebouw Slottuin met 33 zorgwoningen van Zorgbalans. Naast het appartementengebouw staan er in de wijk nog 40 koopwoningen en 22 sociale eengezinswoningen. Woongemeenschap Slottuin maakt dus onderdeel uit van een mooie, unieke en gevarieerde woonwijk op zo’n twee kilometer afstand van het centrum van Heemstede.

Uw welbevinden is leidend
In Slottuin werken wij met het uitgangspunt dat u zich gehoord en gezien voelt. Onze medewerkers kennen u, zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u interesseert, wat u graag wilt en waar u zich zorgen over maakt. Samen met u en uw naasten organiseren wij de voor u juiste zorg en daginvulling. In Slottuin krijgt u één vaste contactpersoon waarmee u regelmatig zaken die u belangrijk vindt, kunt bespreken.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Slottuin, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Slottuin bedraagt de wachttijd zes maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woongemeenschap Slottuin
Melchior Bolstraplein 16
2103 ZC Heemstede
023 8 918 918
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder